Miért csatlakozz
a KNAPP csapatához?

Amiért a kollégáink szeretnek a KNAPP-nál dolgozni…

Bernadett – Diszponens

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kiszállítási terület tagjaként a kezdetek óta a KNAPP Hungary csapatát erősíthetem. Most először volt részem a pályafutásom során egy új gyár létrehozásában, igazán izgalmas és kihívásokkal teli volt a csapat többi tagjával együtt a kiszállítási terület folyamatait megtervezni és bevezetni. A korábbi szakmai tapasztalatainkra támaszkodva véleményem szerint egy hatékonyan működő területet sikerült kialakítanunk, egy olyan helyet, ahova szívesen jövünk be dolgozni. Egymás munkájának a támogatása és a megoldás-orientált szemléletmód nem csak a mi területünkre, hanem az egész cégre jellemző, bárkihez fordulhatok kérdéssel, mindenki szívesen nyújt segítséget.

Diszponensként a feladatom, hogy az építkezéseket vezető projektmenedzserekkel folyamatosan egyeztetve a késztermék csomagolást és a kiszállításokat koordináljam. A projektek során rengeteg KNAPP-os kollégával kerülök kapcsolatba, és mindenkitől tanulhatok valami újat. A folyamatos fejlődés, tanulás egyébként is elengedhetetlen a munkakörömhöz. Emellett a precizitás, a proaktivitás és a jó kommunikációs képesség is szükséges a munkám elvégzéséhez. A változatosság pedig a munkaköröm legpozitívabb adottsága, az új projektek mindig új színt hoznak a mindennapokba.

Krisztián – Csoportvezető helyettes – Raktár

A cégünknél dolgozni olyan élmény, ahol a kreativitásnak ténylegesen teret engednek. Itt nincs generációs szakadék a vezetőség és a dolgozók között, ami lehetővé teszi számomra, hogy a véleményemnek és ötleteimnek valóban hangsúlyt adjanak. Ezen túlmenően, a cégünk folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít, amelyet személy szerint már tapasztaltam is, mivel én raktári területen pályakezdőként kerültem ide és kevesebb mint egy év leforgása alatt csoportvezető helyettes pozícióba kerültem. A projektjeimre visszatekintve büszkeséggel tölt el, hogy részt vehettem olyan kezdeményezésekben, amelyek pozitív hatást gyakoroltak a részlegünkre. Mind a vezetőség, mind a dolgozók szigorúan veszik és be is tartják a vállalat 5 értékét.

 • A vállalat vezetése átlátható kommunikációt folytat, rendszeresen tájékoztatnak az aktuális célokról, fejlesztésekről és eredményekről.
 • A vezetőség „open door” politikát folytat.
 • Folyamatosan lehetőségem van tanulni és fejleszteni készségeimet különböző tréningek, workshopok és mentorálás révén.
 • A vállalati kultúra támogatja az innovációt és az új ötletek megvalósítását, ezáltal inspiráló és motiváló környezetet biztosít minden dolgozónak.

Összességében azt mondhatom, hogy ez a legjobb munkahely, ahol valaha dolgoztam.

Gábor – Csoportvezető – Összeszerelés

Pályafutásomban szakmai kihívást kerestem és mindig is érdekeltek a szerelési feladatok, ezért is keltette fel érdeklődésemet a KNAPP összeszerelői csapata. Hamar bebizonyosodott számomra, hogy a legjobb döntést hoztam, rengeteget tanultam és fejlődtem. Hatalmas büszkeség számomra, hogy néhány hónap elteltével Csoportvezető pozícióba léptettek elő, közel tíz munkavállaló napi munkáját koordinálom és erősítem a csapatösszetartást. A csoportvezetői feladataim mellett a mai napig nagyon szívesen csatlakozok a szerelési feladatokhoz, a legnagyobb motivációt pedig az új és már meglévő termékek szerelési folyamatának tanulmányozásában lelem.

Mivel egy bővülő vállalat vagyunk, így nagy hangsúlyt fektetek az újonnan érkező összeszerelő kollégák szakmai támogatására és csapatba való beillesztésére. A mindennapi munkám során nagyon fontos a kitartás, a szakmai tudás, a jó helyzetfelismerés, és a kommunikáció. Számomra a legfontosabb a csapatszellem, mert azt vallom, hogy egy jó CSAPAT bármire képes! A sikerességemhez vállalati támogatásra is szükség van, amit minden nap megkapok az elismerés, az őszinte kommunikáció, a nyitottság és a vezetői tréningek által. Tapasztalataim alapján a KNAPP egy megbízható, családias hangulatú és stabil munkahely, ahol támogatják a szakmai fejlődést és öröm dolgozni!

A megbízhatóság, a nyitottság, az elismerés, a kreativitás és a bátorság vállalati kultúránk alappillérei és mindennapi munkánk szerves részét képezik.

 • Stabil üzleti hátteret biztosítunk
 • Teszünk az egészségmegőrzésért
 • Biztonságos munka környezetet teremtünk

Megbízhatóság

 • Meghallgatjuk és megértjük egymást
 • Őszinte visszajelzést adunk a teljesítményről
 • Nyíltan kommunikálunk

Nyitottság

 • Modern munkakörnyezetet biztosítunk
 • Pozitív, elismerő légkört teremtünk
 • Közösen ünnepeljük meg az együtt elért sikereket

Elismerés

 • Folyamatosan fejlesztjük tevékenységeinket
 • A legjobb megoldásokat keressük
 • Kikérjük kollégáink véleményét

Kreativitás

 • Kihívást jelentő, ugyanakkor elérhető célokat tűzünk ki
 • Befektetünk a munkavállalóink fejlődésébe
 • Nyitottak vagyunk az új megoldásokra és a fejlődésre

Bátorság

Karrier

Csatlakozz hozzánk, erősítsük együtt vállalati kultúránkat!

Juttatásaink

13. havi fizetés

Vállalati bónusz

Étkezési támogatás

60%-os műszakpótlék

Munkába járási támogatás

Munkatárs ajánlási program

Vállalati programok

Vállalati képzések