Jogi nyilatkozat

Felülvizsgálat dátuma: 2024. 01. 31

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a KNAPP Hungary Kft. (8248 Nemesvámos, Dózsa György u. 1.)
Copyright © KNAPP Hungary Kft. Minden jog fenntartva.

A weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A KNAPP Hungary Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül tilos az oldal tartalmát bármilyen formában reprodukálni, vagy elektronikus rendszerekkel feldolgozni, sokszorosítani, illetve terjeszteni, kivéve, ha kifejezetten másképp nem rendelkezünk.
A weboldalon található fájlok letöltése, kinyomtatása és elmentése kizárólag magáncélú felhasználásra engedélyezett. Bármilyen ezen túlmenő felhasználáshoz, különösen hiperhivatkozás létrehozásához vagy a weboldal (vagy csak egyes részeinek) másik weboldalon történő megjelenítéséhez a KNAPP Hungary Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

 

Felelősségkizáró nyilatkozat

Bár a KNAPP Hungary Kft. a legnagyobb gondossággal állította össze a weboldalon található információkat, nem tudja garantálni, hogy azok naprakészek, helyesek vagy teljesek. Ez vonatkozik minden olyan kapcsolatra („hivatkozás”) is, amelyre ez a weboldal közvetlenül vagy közvetve hivatkozik. A KNAPP Hungary Kft. nem felelős az ilyen hivatkozáson keresztül elért oldalak tartalmáért.
A KNAPP Hungary Kft. semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az itt található információk használatából eredő vagy azzal összefüggésben keletkező bármilyen kárért, legyen az közvetlen, közvetett vagy következményes kár, beleértve az elmaradt hasznot vagy az adatvesztésből eredő károkat.

Fenntartjuk a jogot, hogy az információkat előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk.