Fehér konyhabútor

Tiszta, egyszerű, utánozhatatlan. Álmodj fehér világot! A fehérhez minden illik, ráadásul optikailag világosítja és növeli a teret. Ha azt szeretnéd, hogy a tisztaság szimbóluma a konyhában is körülvegyen, válassz hófehér, elemes konyhabútort válogatásunkból!

Egyesek szerint a fehér konyhabútor unalmas, mások szerint gyönyörű. Te, kedves látogató ez utóbbiak közé tartozhatsz, ha sikerült ide tévedned, csak úgy mint mi, akik imádjuk a fehér konyhabútorokat! Ki is válogattunk Neked néhány gyönyörű fehér konyhát, amelyet boltunkba ellátogatva rengeteg féle módon testre is szabhatsz. Kínálatunkban találsz rusztikus fehér konyhabútort, de fényes, modern konyhabútorokat is. Ha a pénz az elsődleges szempont konyhabútorod kiválasztásánál, akkor olcsó konyhabútorokat is szedtünk számodra össze.

 Fehér konyhabútor

Angel - 260 cm-es bővíthető blokk konyha

Fehér konyhabútor

Angyali konyha nem csak jókislányoknak! Minimalista és egyben elegáns fehér megjelenés - ezt kapod, ha ezt a konyha szettet választod.

259.900 Ft
Tovább
Minimál konyhabútor

Merlin - 260 cm-es bővíthető blokk konyha

Fehér konyhabútor

Minimalista csoda. Fehér és fekete kombinációja elegáns hatást kelt otthonodban.

294.700 Ft
Tovább
Felül fényes, alul matt konyhabútor látványterve

Costa Sonoma - Elemes konyhabútor (260 cm-es összeállítás)

Fehér konyhabútor

Varázsold konyhádat világossá és természetközelivel! Felül fényes fehér, alul matt tölgy szín MDF konyhabútor - ez a Costa Sonoma.

174.900 Ft
Tovább
Rusztikus fehér konyhabútor

White Rustic - 260 cm-es bővíthető blokk konyha

Fehér konyhabútor

Szereted a vintage és a rusztikus stílust? Akkor máris megvan álmaid konyhabútora, a fehér színű, rusztikus White Rustic.

197.600 Ft
Tovább

Elérhetőségek

Knapp konyhabútor webáruház

E-mail: info@knapp.hu


Készítette