Elemes konyhabútorok

Mi a Knappnál azt tűztük ki célunknak, hogy mindenki számára elérhető áron kínáljunk modern, designos konyhabútorokat. Konyhabútorainkat blokkokban állítjuk ki, de minden konyhába tudunk egyedi méretű bútort tervezni. Minden konyhabútorunknál találsz egy elemlistát méretekkel, amiből bemutatótermünkben kollégáink összeállítják a Te konyhádra szabott elemes konyhabútorodat.

Gyere el Te is Budapest XIII. kerület, Dózsa György út 138. szám alatti bemutatótermünkbe és mi megtervezzük álmaid konyháját!

 

Modern konyhabútorok Budapesten

Modern, elemes konyhabútorok

Az egyszerű, letisztult formákat keresed? Ha Te is a minimál stílus kedvelője vagy és nem szívleled a túldíszítést, nézd meg modern, elemes konyhabútor válogatásunkat! Egy- vagy többszínű, világos vagy sötét, magasfényű vagy matt konyhabútorokat egyaránt találsz nálunk. 

 
Tovább
 
 
Klasszikus konyhabútorok Budapesten

Klasszikus, elemes konyhabútorok

Hogyan lehet a konyhabútor klasszikus, mégis modern? Megmutatjuk! Nézd meg klasszikus, elemes konyhabútor válogatásunkat, amelyben különböző színekben találhatsz időtálló, örök-kedvenc típusokat!  

 
Tovább
 
 
 
Magasfényű konyhabútorok Budapesten

Magasfényű, elemes konyhabútorok

Szereted, ha a konyhabútor felülete olyan, mint a tükör? Válassz magasfényű, elemes konyhabútort! Válogatásunkban számtalan színvariációt kínálunk számodra, amelyek között biztosan megtalálod a kedvedre valót, akár világos, akár sötét fényes felületet keresel. Magasfényű konyhabútorunk valóban csillogni-villogni fog otthonodban!

 
Tovább
 
 
 
Matt konyhabútorok Budapesten

Matt, elemes konyhabútorok

Ha ízlésedhez leginkább a matt konyhabútorok passzolnak, nálunk kedvedre válogathatsz köztük is! Várnak világos, natúr árnyalataink és sötétebb, wenge színeink! Modern, elemes konyhabútorainkból bármilyen konyha könnyűszerrel összerakható. 

 
Tovább
 
 
 
Színes konyhabútorok Budapesten

Színes, elemes konyhabútorok

Merj színesen élni! Színes konyhabútoraink jókedvre derítik otthonod, varázsold át a konyhád hangulatát! Üde tavaszi olíva, padlizsán, ezüstkék és krémszínek – Neked melyik tetszik a legjobban? Nézd meg színes konyhabútor válogatásunkat! 

 

Tovább
 
 
 
Fehér konyhabútorok Budapesten

Fehér, elemes konyhabútorok

Tiszta, egyszerű, utánozhatatlan. Álmodj fehér világot! A fehérhez minden illik, ráadásul optikailag világosítja és növeli a teret. Ha azt szeretnéd, hogy a tisztaság szimbóluma a konyhában is körülvegyen, válassz hófehér, elemes konyhabútort válogatásunkból!

 

Tovább
 
 
 
Egyedi konyhabútorok Budapesten

Egyedi, elemes konyhabútorok

Nincs két egyforma konyha, nincs két egy forma ízlés. Egyedi, elemekből összeállított minta konyhabútorainkat találod ebben a kategóriában. Fordulj hozzánk bátran, és összeállítjuk álmaid konyháját! Ha megtisztelsz bennünket bizalmaddal, örömmel megvalósítjuk elképzelésed!

 

Tovább
 
 
 

Elérhetőségek

Knapp konyhabútor webáruház

E-mail: info@knapp.hu


Készítette