Ha nincs kerted, grillezz a konyhában!

Szereted a frissen sült grill húsokat, zöldségeket? Csak éppen nincs kerted, hogy a szabadban hódolhass a grilles gasztronómia nyári oltárán? A konyhában is grillezhetsz!

MOST AJÁNDÉK PÁRAELSZÍVÓT ADUNK ÚJ KONYHÁD MELLÉ!

Tervezz a Knappal konyhát, megéri! 

Top 4 konyhai trend 2016-ban

Szeretsz az anyagokkal, formákkal, színekkel játszani? Nehezen választasz két stílus között? Nem mutat teljesen egységes képet a konyhád? Akkor idén Te vagy a nyerő! Összeszedtük 2016 négy nagy konyhatrendjét! Idén a mixelt stílus vezet, de kezd visszaköszönni a retro is...

A húsvét története

Miért festünk tojást húsvétkor? És miért járnak locsolkodni a fiúk? Ismered a sárga túrót? És mit jelent a virágvasárnap? Olvasd el a húsvét történetét és a hozzá kötődő hagyományokat!

Húsvéti dekorötletek házilag / 2.

Már csak pár hét és itt a Húsvét! Sorozatunk második részében további ötleteket mutatunk, hogyan teheted könnyedén még hangulatosabbá az ünnepeket! Ezúttal az asztalra kerülő finomságokra mutatunk pár ötletet. Csak egy kis kreativitás és máris extra lesz a teríték...

Húsvéti dekorötletek házilag / 1.

Nézd meg, hogyan teheted még hangulatosabbá konyhádat és az otthonodat a húsvéti ünnepekre! Szuper dekorötletek könnyen, egyszerűen, házilag - várjuk együtt a tavaszt!

Ingyenes 3D konyhabútor látváyntervezés

Ingyenes 3D konyhabútor tervezés!

Most érdemes ellátogatnod bemutatótermünkbe, mert egyre több kiállított bútorral és INGYENES 3D látványtervezéssel várunk!

Miért érdemes felmérést kérni új konyhabútor vásárlása előtt?

Ha megszületett az elhatározás az új konyhára, sőt már a terv is a fejedben van, mit és hogyan szeretnél megvalósítani, iktass be még egy lépést a konyhabútor vásárlása előtt, megéri! Eláruljuk mit és hogyan!

Nem mindennapi konyha a kényelmes mindennapokhoz!

Egy átlagos háziasszony napi 72 percet tölt el a konyhában, ami azt jelenti, hogy életünkből legalább 3 évet ebben a helyiségben töltünk.

Hozd ki a minimumból a maximumot!

Neked is van olyan ismerősöd, akinek a legzűrösebb hétköznapokon is olyan tiszta és rendezett a konyhája, hogy ott szinte műteni lehetne? Most eláruljuk neked a titkát!

Elérhetőségek

Knapp konyhabútor webáruház

E-mail: info@knapp.hu


Készítette